Peruu kuningas Toledo vs El Perro (kangelaskoer) luuletus ja kommentaar

By | november 8, 2022

Peruu kuningas Toledo vs. El Perro

[The Hero dog]

Siin on minu uus luuletus Peruu kangelasest, ma loodan, et Peruu kuningas Toledo ei vihastu, sest uus kangelane on mõneks nädalaks trooni ära võtnud, see on kohtvalgus. Kuid enne, kui ma teile luuletuse annan, annan teile lihtsalt teada: El Perro (koer), kelle nimi on minu arusaamise järgi “Lay Fun”, oli valvekoer ja ta tappis röövli. Ja avalikkuse meelehärmiks tahtis valitsus ja Toledo on Peruu valitsus, et ta risti löödaks, kuid mõni rühm leidis raha ja advokaadid ning päästis koera hukatusest, saatusest, kuu rahvusliku kangelase staatusesse. See muidugi võttis fookuse Peruu kuningalt, mida Toledo, kes on 24/7 televisioonis, minu arvates. Ma kahtlen, et Sipan sai nii palju tähelepanu kui see väike mees; Ma ei ütle, et ta on halb kuningas, ta on inka, nii et ma tean paremini – päästa, mind võidakse selle kirjutamise eest elusalt röstida. Lisaks meeldib talle sõnavabadus ja ameeriklased, mõned omadused, mida Lõuna-Ameerikas tänapäeval ei leidu, seega annan talle tunnustust ja kiidan. Kuid teisest küljest arvan ma, et tema abikaasa (kes on enamasti kontrolli alt väljas) jooksis koos hunniku muumiatega Pariisi või Londonisse või mõnda kohta, kus raha sisse maksta, enne kui kuningas mõne päeva pärast troonilt maha astub. .. Nii et pärast kõike seda on siin minu väike luuletus, mis on pühendatud kuningas Toledole:

E Perro – kangelane [of Peru]

Nendel päevadel on Peruus kangelane.

El Perro, “Lay fun”, nad kutsuvad teda

(Ma arvan, et see on ta)–Ta tappis a

Röövel, kuulsin ütlemas, ja ta läks

Teisel päeval kohtu all koertele

Nad ütlevad, et tapmine.

Peruu Vabariik võttis

Seisukoht ja advokaadid päästsid ta

Koer, peita end mehe eest:

Nüüd on ta Peruu kangelane,

Arvasin, et see saab ainult juhtuda

Ameerikas läksin mind lolliks.

#1396 24.07.2006

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga