Armastusluuletus – armastus trotsib

By | november 4, 2022

Sissejuhatus armastusluuletusse

See armastusluuletus on romantiline lugu kahest inimesest, kes olid teineteisesse armunud, kuid ei tunnistanud oma tundeid teineteise vastu. Kui neil oli võimalus end väljendada, mõistsid nad mõlemad, et on hoidnud oma emotsioone tagasi ja takistanud end kogemast armusuhet, millel on tohutu potentsiaal muutuda sügavamaks armuseisundiks.

Kui ta tunnistas oma armastust naise vastu ja naine tunnistas oma armastust tema vastu, olid nad mõlemad täis nii palju rõõmu. Ta läks ja rääkis sellest oma parimale sõbrale ning naine oli väga põnevil, et saab temaga neid erilisi hetki tähistada. Ta hüppas oma toas ringi ja tantsis rõõmust, sest ta ei suutnud end tagasi hoida. Ta oli lõpuks leidnud tema jaoks mõistliku armusuhte, kus ta saab olla täielikult tema ise ja tunda, et teda aktsepteeritakse ja hinnatakse tema tõelise mina, mitte selle eest, kuidas ta välja näeb ja mida ta omab. See on tunne, mida keegi ei saa temalt ja temalt ära võtta. See on peaaegu nagu jumalik maagia. See muudab kogu teie reaalsuse paradigma armastavamaks, hoolivamaks ja kirglikumaks. On tõsi, et armastus võib teha imesid. Armunud olema!

Nüüd lugege allolevat luuletust, et kogeda emotsioone, mida ma varem mainisin.

Armastusluuletus – armastus trotsib

Lamasin voodis ja ei tea mida teha

Ma rääkisin sinust kõik oma parimale sõbrale

Kell on veerand kaksteist, ma ei saa magada

Ma peaaegu kuulen, mu süda lööb nii sügavalt

Vaatan lakke ja mõtlen ainult endamisi

Kuidas ma soovin, et oleksite siin, üksi, üksi

Võtsin telefoni, ma ei suuda end kontrollida

Ma tahan kuulda sind oigamas, täiesti üksi

Ma loen teie eile saadetud sõnumit

Sa ütlesid, et see olen mina, sa oled tänasesse päeva armunud

Ja mu süda sai täis, nii palju rõõmu

Ma tantsisin oma toas nagu teismeline poiss

Siis rääkis minuga hääl mu peas

Seal oli kirjas, et keegi ei saa seda minult ära võtta

Hetke vaikus võttis mu olemise üle

Jätab mind hingetuks, sest ma lõpuks näen

Visioon, mis mul oli enne seda hetke

See oli vaid killuke nii elavast merest

Ja ma ei vaata tagasi, sama pilguga

Sest seal on nii palju muud, mida Armastus trotsib

Kirjutas Adrian Nour Jamal

Üleskutse tegevusele

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga